Affiliate Marketing Management Services

“Laat professionals uw producten en diensten promoten en creëer zo de basis om explosief te kunnen groeien en marktleider te worden.”

Waarom alle promotie zelf willen doen als anderen het beter kunnen? Met affiliate marketing laat u andere professionals, bedrijven en bloggers die direct of indirect in contact staan met uw doelgroep uw product of dienst promoten. Op deze manier kunt u anderen voor uw product of service laten spreken waardoor de boodschap een stuk geloofwaardiger over komt dan wanneer u zelf verteld hoe geweldig u niet bent. Uiteraard heeft u zo ook meteen een veel groter bereik omdat de goede affiliates in direct contact staan met uw doelgroep. Ook heeft u nu een leger aan mensen die voor u de promotie werkzaamheden gaan verrichten. Zo houdt u meer tijd over om aan uw core business te besteden.

Waarom u Affiliate Marketeers Nodig Heeft Om Uw Product Te Promoten

Professionals die schrijven over het onderwerp van uw niche kunnen de beste “advocates voor uw business” worden. Wanneer u interessant een affiliate programma heeft lopen komt het vaak voor dat u in de vergelijking of review lijstjes zult voorkomen en zal er vaker over u geschreven worden wanneer de webmaster/affiliate marketeer een affiliate link kan plaatsen. Kopers van uw product gaan vaak eerst op zoek naar informatie, reviews of kijken op een vergelijkingssite alvorens ze over gaan tot aankoop van een product. Veel van die review en vergelijkingssites zijn affiliate sites en promoten meestal alleen producten die een affiliate programma hebben lopen. Om een goede vergelijking op te kunnen stellen hebben deze affiliate marketeers zich goed verdiept in de business en weten dit dus goed aan te prijzen. Andere experts zijn de bloggers die vaak een product of service de revue laten passeren wanneer zij vinden dat dit de aandacht verdient. Deze bloggers hebben vaak en trouwe aanhang en zijn zeer geloofwaardig in het perspectief van de lezer. Met een affiliate programma wordt de blogger gestimuleerd om over u te gaan schrijven.

Waarom Uw Affiliate Marketing Campagne Aan Ons Uitbesteden?

De persoonlijk affiliate marketing consultants van Target Vision Media helpen u graag bij het opzetten en promoten van een effectieve affiliate marketing campagne. Allereerst zullen wij uw product aanmelden bij het beste affiliate marketing netwerk waar de meest interessante affiliates zitten en u een goede ROI zult krijgen. Daarnaast zullen wij actief op zoek naar de juiste super affiliates om ze te benaderen met een voorstel op maat. Door het aantrekken van super affiliates kan uw business een enorme boost in sales en exposure generen waardoor u de concurrentie snel voorbij kunt streven. Ons affiliate marketing management team bedenkt ten slotte acties waarmee we uw concurrenten slim af kunnen zijn en de concurrentiestrijd stap voor stap kunnen winnen.

Mogelijkheden opzetten eigen affiliate marketing campagne:

Door een eigen affiliate systeem te integreren op uw site kunt u alle facetten rondom de campagne in eigen hand houden en veel kosten besparen in vergelijking met het aanmelden bij 1 van de grote affiliate netwerken.  Wanneer affiliate marketeers gaan zoeken in Google op “productnaam + affiliate” zult u bijna 100% gegarandeerd op nummer 1 ranken in Google voor deze zoekterm. Praktisch alle affiliate marketeers zoeken op deze manier naar producten in een bepaalde niche waar affiliate campagnes voor lopen.

De werkzaamheden die wij voor u zullen verrichten:

 • Setup van uniek affiliate systeem waarbij de affiliate marketeer kan kiezen of hij wel of geen affiliate links gebruikt. Wanneer de marketeer ervoor kiest om uw product te promoten zonder affiliate links dan kan hij instellen dat hij een commissie ontvangt voor sales die gemaakt worden van traffic dat komt vanaf zijn site. Doordat de marketeer in dat geval geen affiliate links gebruikt lijkt het alsof de marketeer laaiend enthousiast is over uw product en het promoot het zonder “self interest”. Dit komt een stuk geloofwaardiger over en zal leiden tot meer sales.
 • Actief benaderen affiliate marketeers met het aanbod om uw product te promoten.
 • Opstellen email lijst waarmee wij deze affiliate marketeers op gezette tijden speciale aanbiedingen zullen doen
 • Promotie van uw aanbod op o.a. de affiliate fora
 • Professioneel banner ontwerp en plaatsing in het affiliate gedeelte op uw site (subdomein).
 • Voorstellen van slimme acties waarmee we de conversies kunnen verhogen
 • Rapportages met inzicht in aantal affiliates, kliks, sales en leads.
 • 24/7 beschikbare rapportages voor uw affiliates in het affiliate gedeelte op uw site (subdomein).
 • 1 Aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
 • Transactie validatie controle

 “Screenshots eigen affiliate systeem integratie:”

Aanmelden bij een affiliate netwerk

Soms is het verstandiger om in plaats van een eigen affiliate systeem uw product aan te melden bij een affiliate netwerk. Hiermee zult u in de ranklijsten komen van deze affiliate netwerken en bereikt u in 1x een hoop affiliates die op zoek zijn naar producten om te promoten. Tevens bieden deze netwerken vaak de mogelijkheid om uw product uit te lichten in de nieuwsbrief (of op de site zelf) die naar de affiliates worden verstuurd. Hier betaald u uiteraard wel een aardig bedrag voor maar het effect kan zijn dat u heel snel affiliates aan kunt trekken en zo sneller kunt groeien. Wanneer we een eigen affiliate systeem voor u hebben opgezet kunnen we uiteraard ook gericht affiliates achterhalen en benaderen alleen zullen dat er waarschijnlijk minder zijn dan wanneer dit via de mailinglijst van het affiliate netwerk zal gaan aangezien een groter netwerk direct tot hun beschikking hebben.

Nadelen affiliate netwerken:

Uiteraard zitten er ook nadelen aan het aanmelden bij een affiliate netwerk.

 • Er zijn aanzienlijke kosten aan verbonden om uw product op te nemen in het bestand en gebruik te maken van het affiliate systeem. Tevens levert u een marge in per verkocht product.
 • U heeft het affiliate programma niet in eigen hand en zult zich moeten aanpassen aan de spelregels van het affiliate netwerk.
 • U moet concurreren met concurrenten die zich ook bij het netwerk hebben aangesloten.

Voordelen affiliate netwerken:

 • Het affiliate systeem is al opgezet en dit scheelt tijd en geld
 • Uw product of service wordt opgenomen in de lijsten van het affiliate netwerk en u bereikt zo een grote groep publishers die op zoek zijn naar producten om te promoten.
 • De affiliate systemen zijn professioneler en praktisch waterdicht. Het is lastiger voor affiliate marketeers om te sjoemelen en meer geschikt voor producten die in grote getalen zullen worden verkocht via affiliates.
 • Mogelijkheden om uw affiliate product uit te lichten in de nieuwsbrief van het netwerk en op de site zelf en zo op gezette tijden meer affiliates en dus omzet te genereren wanneer het u uitkomt.


Wij werken onder andere met volgende affiliate netwerken:

Kosten Uitbesteden Van Uw Affiliate Campagne

De kosten die u maakt bij een affiliate campagne worden per project overeengekomen. Er zijn verschillende mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Zo is het mogelijk om de kosten te berekenen op basis van het aantal uren die wij eraan besteden of op basis van een model waarbij we rekenen met een Cost Per Action, Cost Per Lead of Cost Per Sale of een combinatie van deze twee modellen. Bij een combinatie van deze twee modellen blijven de kosten voor het opzetten van de campagne voor u laag en betaald u bovenop een basisvergoeding voor het opzetten van het affiliate systeem alleen kosten wanneer er daadwerkelijk producten worden verkocht door affiliates en u dus resultaat ziet die te herleiden is aan onze inspanningen. Door daarnaast met een staffel te werken zullen wij en de affiliate marketeers gestimuleerd worden om meer te gaan verkopen en dus extra ons best te doen. Wij bespreken alle mogelijkheden graag eerst met u voordat we met een offerte komen.

Wanneer Affiliate Marketing Inzetten?

Affiliate marketing is niet voor elk product of service geschikt. Ten eerste heeft u banners nodig en zal er een affiliate campagne moeten worden opgezet waar enige investeringskosten in gaan zitten. Daarnaast moet uw product interessant zijn voor affiliates om te promoten. Dat betekend dat er ruimte moet zijn voor het incalculeren van een affiliate commissie die hoog genoeg is om het promoten van uw product aantrekkelijk te maken. En daarnaast is het vaak van belang dat de doelgroep enige omvang heeft en u affiliate marketeers nodig heeft om die doelgroep te bereiken.

Offerte Aanvragen Affiliate Marketing Consultancy

Elke campagne is weer anders dan de andere. Daarnaast heeft elke klant verschillende wensen en doelstellingen. Om tot een zo goed mogelijk creatief voorstel te kunnen komen gaan onze affiliate marketing managers graag gratis en vrijblijvend een gesprek met u aan om samen te brainstormen. Dit kan in eerste instantie per telefoon of mail. U kunt ons direct bereiken op 06-26360378 of neem contact op met onze affiliate marketing manager via het contactformulier.