Gratis Cloud Storage 10TB Bij Chinese Cloud Backup Provider

cloud storageHet gaat nu wel erg hard met de groei van online backup ruimte. In China zijn ze nu in ieder geval de baas met het aanbod van maar liefst 10TB aan gratis online backup ruimte zoals ook hier te lezen valt. Het Chinese bedrijf Tencent biedt deze enorme online opslag capaciteit aan aan nieuwe klanten. Tencent is het grootste internetbedrijf in China. Het biedt diverse diensten aan zoals QQ.com (webportaal), Tencent QQ (instant messenger) en WeChat (de Chinese concurrent van smartphone messenger app WhatsApp).

36TB Gratis Online Backup Ruimte

Een andere Chinese aanbieder van enorme online backup capaciteit is het bedrijf Qihoo 360 Yunpan. Zij bieden maar liefst 36TB aan gratis online backup ruimte. Ook de Chinese zoekmachine gigant Baidu biedt een noemenswaardige 2TB aan gratis backup ruimte aan. Daar kunnen de westerse aanbieders zoals Box, Dropbox, Copy, One Drive en zelfs het Australische Mega.co.nz nog een puntje aan zuigen. Ik ben benieuwd of jullie je bestanden gaan opslaan aldaar. Voor niet privacy gevoelige informatie kan het uiteraard geen kwaad.

[contextly_auto_sidebar id=”oWx2nxytz8h6K5z74T8J7GIFnHbvZBBv”]

Online Backup Software 500GB $9,95 Eenmalige Kosten!

online backup softwareAls je de gratis online opslagdienst van Dropbox gebruikt en je bijna geen opslagruimte meer hebt dan is het tijd om de beste Dropbox alternatief in te zetten. We hebben goed nieuws voor u. Onlangs is een zeer goedkope online backup software uitgebracht en deze wordt geleverd met een geweldig prijskaartje van slechts $ 9,95 voor een verbazingwekkende 500 GB aan online opslagruimte. Het mooiste is dat je slechts een eenmalige vergoeding betaald en daarna kunt u uw bestanden voor altijd online opslaan. Dit is een geweldige deal en veel goedkoper dan een 500 GB harde schijf die ook kan kapot zal gaan na verloop van tijd. Met 500 GB kunt u een verbazingwekkende hoeveelheid afbeeldingen, video, films en andere grote files die je niet wilt verliezen online opslaan. Iedereen ervaart ten minste twee keer in een leven dat de pc vastloopt, gestolen wordt of dat de hardware (meestal harde schrijf) ermee ophoud en daarmee de bestanden kwijtraken die op de pc staan. Een software-of hardware probleem kan heel gemakkelijk ontstaan met alle virussen en de korte levensduur van de harde schijven.

Maar wat als ik heb meer dan 500GB aan online backup ruimte nodig heb, kan ik upgraden?

Gelukkig is er een optie om te upgraden als je wilt. Na het afrekenen bent u in staat om te upgraden naar een verbazingwekkende 2 TB (2000 GB) voor een eenmalig bedrag van slechts $ 39,95. Ik weet niet hoe lang dit aanbod nog geld, maar zeker is wel dat deze dienst zeer binnenkort zal worden aangeboden met maandelijkse kosten. Dus sla nu je slag en betaal een eenmalige kleine vergoeding!

Hoe werkt deze online backup software?

Het werkt net als Dropbox en dat is de reden waarom dit naar mijn mening het beste Dropbox alternatief is. Je downloadt de software die draait op zowel Windows als op Mac. Daarna moet je de mappen selecteren die je wilt synchroniseren en uploaden naar de online backup-server. De backup server is versleuteld met een militaire AES-256 encryptie en uw bestanden worden opgeslagen op meerdere servers zodat u een zeer veilige online back-up oplossing heeft voor uw bestanden. Na installatie zal het uploaden wat bandbreedte verbruiken net als elke andere online back-up oplossing dus het is verstandig om uw pc, laptop of Mac aan te houden en verbonden met het internet totdat alle bestanden online op de cloud backup server staan. Wanneer je een heleboel kleine back-up bestanden hebt zoals backups van website files dan kan het een langere tijd duren en soms zelfs enkele dagen. Om het proces te versnellen kun je deze bestanden zippen. Als je alleen maar wilt foto’s, films en uw Office-bestanden online wilt opslaan dan zal het uploaden heel snel gaan en kun je in 1 of 2 dagen klaar zijn. Tijdens het uploaden/synchroniseren kunt u gewoon gebruik maken van uw computer en het internet alleen zal uw pc een beetje trager zijn dan normaal. Als u pc langzamer is dan normaal kunt ook het uploaden pauzeren en verder gaan met uploaden wanneer u klaar bent met werken. Nu kunnen uw bestanden uploaden terwijl u slaapt. Elke keer wanneer u nu een bestand toevoegt aan een map die u heeft geselecteerd ter synchronisatie dan wordt deze automatisch gesynchroniseerd met de online cloud backup server en hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je die bestanden verliest. U kunt ook toegang krijgen tot de bestanden die u heeft ge-upload door in te loggen in uw account. Op deze manier kunt u altijd toegang krijgen tot uw bestanden waar u zich in de wereld dan ook bevind zolang u uw inlogcodes voor de website bij de hand heeft.

Conclusie, beste Dropbox Alternatief ja of nee?

Ik heb deze dienst getest en heb al mijn grote bestanden zoals foto’s en films nu online opgeslagen. Ik  hoef me nu geen zorgen meer te maken dat ik ze zal verliezen wanneer mijn pc kapot gaat of mijn laptop wordt gestolen. Voor een kleine vergoeding van minder dan $ 10, – denk ik dat dit een geweldige deal is en een hoop ellende en hoofdpijn kan voorkomen. U kunt de online backup software zonder risico uitproberen met de 100% niet goed geld terug garantie. Klik op de link om te zien of het aanbod van de eenmalige vergoeding nog steeds geldig is. Zo niet dan krijgt u met de maandelijkse vergoeding nog steeds een erg goede deal die ik nog niet ergens anders heb gezien.

[contextly_auto_sidebar id=”YsYRaUUzwuft7sUqmFv3gZnC9VOuv9li”]

Russische Hackers Maken 1,2 Miljard Wachtwoorden Buit!

HackersRussische hackers hebben onlangs 1,2 mijard login gegevens buitgemaakt en nog eens 500 miljoen email adressen. Tel daarbij op dat veel mensen dezelfde login gegevens gebruiken op veel sites en je kunt er dan vanuit gaan dat dit wellicht de grootste online roof uit de geschiedenis is. Ik denk dat dit nog een lang staartje zal krijgen en er veel gevallen van misbruik zullen worden gemeld de komende tijd.

De login gegevens zijn gestolen van 420.000 sites en de namen van deze sites worden nog niet vrijgegeven aangezien veel van die sites nog steeds niet beschermd zijn tegen deze hackers aanvallen. Deze roof kom niet lang na de bekende Heartbleed lek die laatst aan het ligt was gekomen waarbij hackers ook vertrouwelijke informatie geroofd hadden bij veel gerenommeerde sites. Hoogste tijd dus dat ook u eens gaat denken hoe u om moet gaan met uw wachtwoorden en het bewaren van uw login gegevens.

Wachtwoord Manager Gebruiken

Zelf maken wij gebruik van Roboform. Ondanks dat er ook bezwaren kleven aan het gebruik van een wachtwoord manager zijn de voordelen naar onze mening stukken groter. Zo kunt u eenvoudig verschillende wachtwoorden gebruiken en zo uw veiligheid vergroten. Een groot nadeel is dat uw wachtwoorden bij de provider online worden opgeslagen. Een voordeel daarvan is dat u ook uw wachtwoorden via een app kunt gebruiken en dus ook op uw mobiele apparaten bij uw wachtwoorden kunt.

Wilt u meer weten over deze roof en een goede online discussie volgen over dit bericht en hoe om te gaan met uw wachtwoorden dan verwijzen wij u naar het bericht op Tweakers.net.

[contextly_auto_sidebar id=”yjuq8tdOxIblDpV7QKHULbMJQ5Q3XHJY”]

Infographic: Toekomstvisie Bitcoin Virtueel Betaalmiddel

De Bitcoin heeft enkele zware klappen te verduren gekregen vooral nadat de grootste Bitcoin marktplaats Mt. Gox offline was gegaan na vermelding van een enorme diefstal aan Bitcoins. Mt. Gox handelde op een gegeven moment zelf in 80% van alle Bitcoins die wereldwijd in omloop waren. Alle houders die hun Bitcoins bij MT. Gox hadden geparkeerd konden fluiten naar hun Bitcoins aangezine Mt. Gox opname van alle Bitcoins had bevroren met als excuus dat hackers via een lek in de software beslag hadden gelegd op 850.000 Bitcoins. In maart dit jaar berichtte Mt. Gox nog dat ze 200.000 van deze virtuele munt eenheden hadden gevonden in een data opslag systeem dat niet gekoppeld was aan de andere computers. Als je het mij vraagt is dit allemaal erg dubieus en zou toch al het vertrouwen in deze digitale munt moeten verdwijnen. Toch bestaat de Bitcoin wonderswaarlijk nog steeds en doet het niet eens heel slecht. Hieronder een mooie infographic die de voors- en tegens in een duidelijk overzicht laat zien.

bitcoin-ontwikkelingen en toekomst visie

Bitcoin Trends

Zoals te zien in de Google trends grafiek is de interesse in de Bitcoin wel enorm afgenomen. een kleine recente stijging is wel zichtbaar. Ben benieuwd of deze stijging zal doorzetten.

[contextly_auto_sidebar id=”0xZGCuRiQeKaHCl2W3H6solZr9lYWKUP”]