Google Mobile Penalty Opgelopen? Hier de snelle oplossing!

Heeft u niet op tijd uw website klaar gemaakt voor de Google Mobile Update van 21 april? Dan bent u waarschijnlijk achteruit gegaan in de rankings voor zoekopdrachten gedaan met mobiele apparaten. Grote kans dat u nu een groot gedeelte van uw bezoekersaantallen kwijt bent. Gemiddeld genomen was het zo dat 60% van de zoekopdrachten in Google bestond uit zoekopdrachten gedaan vanaf een mobiel apparaat. Dat percentage zal alleen nog maar gaan groeien en Google heeft duidelijk aangegeven dat ze websites die niet goed worden weergegeven op mobiele apparaten lager in de rankings gaan zetten. Dit kan eigenlijk geen Google mobiel penalty worden genoemd omdat een penalty ervoor zal zorgen dat je vrijwel helemaal niet meer vindbaar zal worden maar het zal zeer zeker voelen als een penalty van Google wanneer je inkomsten ineens sterk teruglopen.

Hoe Google Mobiel (on)Vriendelijk Penalty Oplossen?

Zoals we in ons vorige bericht al hadden aangegeven is het dus van belang dat je website goed door de Google mobile test komt. Google geeft de voorkeur aan responsive webdesign zoals ze zelf ook hier aangeven.

Quote Van Google: “Responsief ontwerp is het ontwerppatroon dat door Google wordt aanbevolen.”

Wij bieden responsive webdesign of uw huidige website omzetten naar responsive al aan vanaf €197,- ex. BTW. Zie daarvoor ook ons bericht ->> “Uw Website Responsive Laten Maken” <<-

Responsive Design Bestellen

Oplossingen Google Mobile Straf Opheffen

In totaal zijn er 3 oplossingen om ervoor te zorgen dat uw site de Google mobiele vriendelijk test doorkomen, namelijk:

Responsive Webdesign

Voordelen Responsive Design:

 1. Uw URL blijft hetzelfde dus geen misverstanden bij het delen van uw URL met anderen. Oftewel ze komen altijd bij de responsive versie uit die er altijd goed uitziet op elk apparaat!
 2. U hoeft minder aan linkbuilding te doen om te ranken in Google. Wanneer u namelijk een mobiele website heeft dan heeft deze mobiele site ook een andere URL dan de desktop versie en die heeft nog geen linkwaarde opgebouwd na het publiceren van je nieuwe mobiele site. Het is nog niet duidelijk met hoeveel backlinks je je mobiele site kunt laten ranken in de Google mobile search maar ik verwacht dat dit hetzelfde zal zijn bij Google desktop search. Een leuke test voor de komende tijd voor degene die gekozen hebben voor een mobiele site.
 3. U hoeft slechts 1 website te (laten) maken en onderhouden.

Speciaal Voor Mobiel Geoptimaliseerde Website

Voordelen Mobiele Site:

 1. U kunt de mobiele site beter optimaliseren voor mobiele apparaten. Zo kunt u beter rekening houden met grote knoppen, direct call-to-action, bezoekers direct sturen naar de belangrijkste pagina´s. Een echte mobiele website zal over het algemeen veel minder tekst bevatten en enkele met zorg uitgekozen grote knoppen.

Dynamische Weergave Website

Een dynamische site gebruikt altijd dezelfde URL. Het maakt dan niet uit op apparaat er gezocht wordt. Maar aan de hand van de browser informatie die aangeeft met welk apparaat en resolutie de pagina wordt bezocht zal er een andere HTML versie worden gerendeerd waardoor de site geoptimaliseerd kan worden weergegeven.

Voordelen Dynamische Weergave:

 1. Er kan voor elke apparaat worden geoptimaliseerd op conversie en mobiel vriendelijkheid. Erg veel werk maar voor een site die veel omzet binnenhaalt wel gewenst.

Algemene Regels Voor Mobiel Webdesign

 • Optimaliseer de laadtijd van de web pagina’s, vermijd vooral grote bestanden want die laden niet snel op mobiele apparaten. Maak gebruik van hosted solutions om video´s  en andere grote bestanden op te slaan. Goede voorbeelden zijn Youtube en Amazon s3 waar je bestanden op kunt hosten.
 • De lengte van de meta title tags en meta descriptions beperken tot maximaal 64 karakters.

 

Wilt u uw website responsive laten maken? Wij bieden u zeker de laagste prijs voor de beste kwaliteit.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Responsive Design Bestellen

 

[contextly_auto_sidebar id=”vGhSitVwjmmI6TxzE7WezwBIAhl45F5f”]

Website Responsive Laten Maken Vanaf €197,- Eenmalig!

Voorkom Google Mobile Penalty Met Responsive Webdesign!

Komt u website niet door de Google Mobile friendly test? Dan bent u vanaf 21 april waarschijnlijk achteruit gegaan in de rankings voor zoekopdrachten op mobiele apparaten. Voor 21 april maakte dat zoekverkeer gemiddeld gezien meer dan 60% uit van het totale zoekverkeer in Google. Na 21 april is dit percentage per site veel meer gaan verschillen want sinds die tijd zijn websites die niet door de mobiel vriendelijkheid test heen komen minder verkeer gaan binnenhalen uit de Google zoekmachine voor mobiele zoekopdrachten. Websites die wel voorbereid waren zijn toen juist vooruit gegaan in de rankings van Google Mobile Search. Had u niet op tijd uw website responsive laten maken en wilt u het bezoek dat u eerst had weer terug? Dan kunnen wij voor u uw website responsive maken zodat deze er op elk apparaat goed uit komt te zien en uw site de Google mobile test doorstaat. Wanneer Google de mobile filter weer draait zal u uw Google mobiel rankings weer terug krijgen en meer bezoekers gaan uit Google´s zoekmachine voor mobiele apparaten gaan krijgen.

Waarom Site Responsive Laten Maken?

 • Wereldwijd bestaat het gemiddelde Google zoekverkeer voor meer dan 60% zoekverkeer afkomstig van tablets en mobiele telefoons en dat stijgt nog steeds.
 • Naast dat u de Google Mobile update goed doorkomt met een responsive site en u wellicht gaat stijgen voor de Google resultaten voor mobiele zoekdrachten doet u uw website bezoekers een plezier door ze een responsive website voor te schotelen die er dus goed uitziet op hun mobiele apparaat. Uw bounce rate zal een stuk lager worden voor het mobiele website verkeer.
 • Een responsive website kan ervoor zorgen dat uw conversie ratios verbeteren op mobiel en u dus meer omzet maakt via uw website.
Global-Mobile-Use-vs-Desktop-Use

Global Mobile Use vs Desktop Use

Prijzen Responsive Website / Kosten Responsive Webdesign

Wilt u uw website of webshop responsive laten maken? Gemiddeld gezien liggen bij ons de prijzen om een website responsive te maken tussen de €197,- en €700,- ex. BTW. De kosten voor een complete restyling inclusief uw huidige content overzetten naar een WordPress responsive site ligt gemiddeld zo´n 35% hoger.

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die de programmeur moet besteden aan het hercoderen en bij responsive webdesign het overzetten van de inhoud van uw website. De prijs om een simpele html website responsive te laten maken ligt tussen de €197,- en €300,-, een WordPress site tussen de €300,- en €600,- en een Joomla site tussen de €350,- en €700,-. De oplevertermijn ligt tussen de 2 en 3 werkdagen, spoedlevering in 1 dag is mogelijk onder voorbehoud en tegen meerprijs.

Kortingen mogelijk bij meerdere sites. Bij afname van responsive webdesign ontvangt u van ons gratis een ranking rapport voor Google Mobile Search Results voor uw 20 belangrijkste zoekwoorden. Zo kunnen we rapporteren wat het effect is van het responsive maken van uw website voor uw rankings in Google mobiele zoekopdrachten.

Voorbeeld verbetering niet responsive design naar responsive website

Hieronder ziet u 2 screenshots van de verbeteringen die we ook voor u site kunnen realiseren. Er is duidelijk zichtbaar dat de site qua weergave op mobile apparaten enorm is verbeterd. De test is gedaan met MobileTest.me en als voorbeeld resolutie is de schermresolutie van de poplaire iPhone 5 genomen.

Verschil met niet responsive design is dat bij de responsive versie de header goed wordt weergegeven en er niet meer horizontaal hoeft te worden gescrolled. De offerte aanvraag formulier is netjes verwerkt aan de onderkant van de pagina waardoor er een duidelijke call-to-action ontstaat wanneer men de hele sales tekst heeft gelezen. En tevens kan men weer eenvoudig van de Nederlandse naar de Engelse taal switchen.

Niet Responsive

Niet Responsive

Wel Responsive

Wel Responsive

 

Klaar om te bestellen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Responsive Design Bestellen

 

Enkele websites die wij reeds responsive hebben gemaakt (responsive webdesign & redesign niet meegerekend):

 1. SimpleSeo.nl (WordPress Responsive Gemaakt)
 2. Meubelreiniging.info (HTML Responsive Gemaakt)
 3. Daken.nl (Upgrade Joomla Responsive Gemaakt)
 4. Yetsira.nl (Reponsive WordPress Design)
 5. Verborgen-Gebreken.net (.asp responsive gemaakt)

Als u besteld dan wordt uw website straks ook zo weergegeven op mobiele apparaten:

Responsive webdesign zorgt-voor-goede-weergave op alle schermgrootte

Responsive web design zorgt voor goede weergave op alle schermgrootte

Continue reading


Gravity Forms Integratie Service Incl. Licentie

gravity-forms-wordpressMet de premium plugin Gravity Forms voor WordPress kunnen we een hele hoop interessante dingen maken voor uw website. Wellicht het meest belangrijke op uw website is het offerte aanvraag formulier. Door dit professioneel, aantrekkelijk en interessant vorm te geven zullen uw website bezoekers eerder geneigd zijn om dit in te vullen. U kunt zo dus eenvoudig uw conversie ratios verbeteren. Wij hebben de developer licentie al dus als u ons een formulier laat maken dan bespaart u op de kosten van aanschaf licentie voor Gravity Forms.

Wat kunnen we allemaal met de Gravity Forms Module en de beschikbare addons?

Naast offerte aanvraag formulieren kunnen we onder andere de volgende web formulieren maken:

 • Een afrekenmodule voor een enkel of meerdere producten inclusief automatische berekenen van de prijs.
 • Verkopen van tickets op uw site
 • Seminar en webinar inschrijf formulier met of zonder betaling
 • Bijdrage contributie formulier
 • Een contact formulier met extra invulvelden
 • Een bedrijvengids, directory en/of vacature of personeels lijst pagina of complete website maken met de Gravity View addon.
 • Enquête formulieren die zijn opgedeeld in meerdere pagina´s. Met Conditional Logic kunnen  we ervoor zorgen dat bepaalde velden alleen zichtbaar worden als er een bepaalde keuze is gemaakt in een vorig veld. Ook kunnen we met conditional logic ervoor zorgen dat velden automatisch worden gevuld met content afhankelijk van de gemaakte keuze.

Gravity Forms Features

De belangrijkste features in het kort:

 • Meerdere tabbladen; lange vragenlijst worden zo overzichterlijker en formulieren kunnen in categorien worden ingedeeld.
 • Geconditionele velden; de velden worden pas zichtbaar wanneer er bepaalde keuzes worden gemaakt bij het invullen van het formulier door uw website bezoeker.
 • Inplannen van web formulieren; handig voor een prijsvraag of enquête.
  Autoresponders instellen die men op het bevestigingscherm te zien krijgt en/of in de inbox van hun email account.
 • Data export; alle data kan naar een csv bestand worden geëxporteerd en daarna verder worden bewerkt. Data kan daarna visueel worden vormgegeven met behulp van overzichterlijke grafieken.
 • Web formulieren in alle talen mogelijk.
 • Er zijn nog vele addons die we nog niet besproken hebben zoals mogelijke double opt-in email als bevestiging sturen zodat men zich meteen op uw nieuwsbrief kan abonneren. Daarnaast hebben we nog de captcha addon, Twillio, Freshbooks, Zapier, Mailchimp, Aweber, Honeypot om spam tegen te gaan en iDeal en Paypal addons.

Professionele Offerte Aanvraag Formulier Voor Uw Site

Om nog wat dieper op de mogelijkheden van een professionele offerte aanvraag formulier in te gaan hierbij nog enkele voorbeelden. Ten eerste kunnen we met Gravity Forms ervoor zorgen dat de prijs voor de offerte aanvraag automatisch wordt berekend. Zo besparen we dus tijd uit en zorgen we voor een stukje automatisering. Bij bijvoorbeeld een offerte aanvraag fomrulier voor het laten drukken van een t-shirt op maat kunt u denken aan de volgende features die de prijs bepalen:

 • aantallen
 • kleur
 • grootte
 • afmeting
 • verzendkosten
 • gewicht
 • spoedlevering

De offerte met prijsberekening wordt dan naar u en/of de klant gemaild waarna de lead die dan nog erg “hot” is meteen kan worden opgevolgd.  Snelle reactie bij offerte aanvragen zorgt ervoor dat u meer leads daadwerkelijk omzet naar betalende klanten.

Voor meer informatie en een prijsopgave voor een formulier op maat neemt u contact met ons op.
[contextly_auto_sidebar id=”Bkka11v0te7ummR2h2BjR5Foph94o7z5″]