Lead Generatie; Meer Klanten Met Lead Generator Sites!

lead-generatie serviceWij bieden u een unieke mogelijkheid tot het afrekenen op daadwerkelijke lead aanvragen. Om dit te kunnen bewerkstelligen zetten we voor u unieke lead generator websites op waarop wij aanvragen krijgen die u direct in uw email inbox of per telefoon krijgt toegespeeld. Elke maand bekijken we hoeveel aanvragen en telefoontjes u heeft ontvangen en rekenen dan af per aangeleverde lead. Op deze manier heeft u zonder risico te lopen een extra bron waar u leads vandaan haalt. Wij zullen middels SEO en Linkbuilding de site laten ranken in Google om zo meer bezoekers op de site te krijgen uit het organische deel van de Google zoekresultaten. Middels online adverteren zullen extra verkeer halen van plekken waar wij gericht kunnen adverteren. Aangezien wij veel tijd en geld investeren in dit traject is de minimale duur van de overeenkomst 1 jaar vanaf het moment van tekenen van de overeenkomst.

Lead Generatie Site Kopen Na Afloop Traject?

Wilt u na afloop van het le jaar de site overnemen? Dan zullen wij u een concurrerend voorstel doen. Wilt u liever dat wij de site beheren dan kunt u het lead generatie traject verlengen met 1 jaar. U heeft dan geen zorgen aan onderhoud en optimalisatie.

Meer Klanten Nodig?

Heeft u meer klanten nodig en wilt u gebruik maken van onze lead generators? Dan kunt u contact met ons opnemen en een offerte aanvraag doen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een concurrerend voorstel doen.