Lead Generatie; Meer Klanten Met Lead Generator Sites!

  • Home / Lead Generatie; Meer…

lead-generatie serviceWij bieden u unieke mogelijkheid aan voor het ontvangen van leads. Wij hebben verschillende mogelijkheden zoals onder andere:

Lead zoeken op uurbasis

Op uur basis gaan wij voor u aan de slag om  leads voor uw bedrijf te genereren. Wat wij kunnen doen op uurbasis:

  • Samenwerkingsverbanden aangaan met bedrijven die gerelateerd zijn aan uw niche maar geen directe concurrenten zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor een klant in de onroerend goed business een samenwerking aangaan met een 3D render bureau. Op die manier kan een makelaar, vastgoed ondernemer of projectontwikkelaar haar portfolio aan diensten uitbreiden en op commissie basis de leads en klanten doorspelen naar het 3D ontwerpbureau. Een win-wi situatie voor beiden partijen. Wij stellen een strategie aan u voor en gaan daarna een verkoopscript opstellen en de potentiele partners benaderen.
  • We kunnen uw site aanmelden bij de verschillende lead generator websites. Voor vele dienstverleners bestaan er lead generatie ook wel offerte vergelijk sites waar wij uw site op kunnen aanmelden. U betaald daar per aangeleverde lead en de lead wordt dan normaal gesproken ook voorgelegd aan 4 andere partijen. De potentiele klant kan dan offertes vergelijken en kiest dan voor de naar zijn inzien beste partij.
  • We kunnen bekijken of er op fora of social media gezocht wordt naar uw dienst. Wij zullen dan reageren in de forum of sociale media post en uw bedrijf aanbevelen zodat iedereen die de post leest uw bedrijf als aanbevolen ziet. Tevens zullen wij degene die de vraag gesteld heeft direct benaderen en de door u geboden oplossingen aandragen. Daarnaast kunnen wij door slimme Google alerts en sociale media alerts via onze software blijvend monitoren of er naar uw dienst of product gezocht wordt.
  • Een andere lead generatie strategie die we kunnen opzetten is vormgeven/schrijven/programmeren van een “Lead Magnet” en een bijbehorende geautomatiseerde email sales funnel. Dit kan zijn een downloadbare infographic, informatieve PDF, software, gratis templates of het aanbieden van een gratis (online) consult dat ze online kunnen inplannen. De potentiele leads laten hun email en/of telefoonnummer achter om de gratis giveaway te bemachtigen en daarna komen ze in de sales trechter terecht en ontvangen ze automatisch emails die zijn ingepland in de nieuwsbrief software

Lead generatie op Linkedin voor service gerichte bedrijven

Voor bedrijven die een service leveren kunnen wij op Linkedin contacten verzamelen die aansluiten bij uw ideale klantenprofiel. U kunt deze leads inladen in uw CRM en zo de sales funnel vullen.

Lead generatie via Linkedin voor o.a. werving en selectie bureaus (recruitmentbureaus)

Via Linkedin kunnen wij op zoek gaan voor uw wervingsbureau naar de ideale kandidaat op te sporen. Wij kunnen u kandidaten leveren op commissie basis.

Online Marketing, Webdesign & SEO Leads Voor Online Marketing Bureaus

Via onze software kunnen wij u leads aandragen voor online marketing services zoals optimalisatie van Google My Business aan bedrijven die nog geen lokale Google vermelding hebben of hun Google My Business nog niet geclaimed hebben. Tevens voor webdesign bedrijven kunnen wij leads aandragen voor bedrijven die wel een Google My Business vermelding hebben maar nog geen website hebben. En voor SEO bedrijven kunnen wij leads aanleveren voor bedrijven die hun website nog niet geoptimaliseerd hebben voor SEO door de potentiele klanten een SEO rapport op te sturen waarin zij kunnen zien wat er allemaal nog niet geoptimaliseerd is voor hun website (Schema markup en on-page seo score) en Google My Business vermelding.

Opzetten lead generator website

Wij kunnen afrekenen op daadwerkelijke lead aanvragen. Om dit te kunnen bewerkstelligen zetten we voor u unieke lead generator websites op waarop wij aanvragen krijgen die u direct in uw email inbox of per telefoon krijgt toegespeeld. Elke maand bekijken we hoeveel aanvragen en telefoontjes u heeft ontvangen en rekenen dan af per aangeleverde lead. Op deze manier heeft u zonder risico te lopen een extra bron waar u leads vandaan haalt. Wij zullen middels SEO en Linkbuilding de site laten ranken in Google om zo meer bezoekers op de site te krijgen uit het organische deel van de Google zoekresultaten. Middels online adverteren zullen extra verkeer halen van plekken waar wij gericht kunnen adverteren. Aangezien wij veel tijd en geld investeren in dit traject is de minimale duur van de overeenkomst 1 jaar vanaf het moment van tekenen van de overeenkomst.

Lead Generatie Site Kopen Na Afloop Traject?

Wilt u na afloop van het le jaar de site overnemen? Dan zullen wij u een concurrerend voorstel doen. Wilt u liever dat wij de site beheren dan kunt u het lead generatie traject verlengen met 1 jaar. U heeft dan geen zorgen aan onderhoud en optimalisatie.

Meer Leads & Klanten Nodig?

Heeft u meer klanten nodig en wilt u gebruik maken van onze lead generators? Dan kunt u contact met ons opnemen en een offerte aanvraag doen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een concurrerend voorstel doen.