Branding Pakketten Inclusief Backlinks Van High PR 6+ Authority Sites

Company-BrandingDe branding pakketten verschillen van onze linkbuilding pakketten in die zin dat het hier gaat om het vastleggen van uw bedrijf- of merknaam op de verschillende authority sites. Doordat we hier bedrijvenpagina´s op maken die zijn geoptimaliseerd voor uw bedrijfsnaam kunnen we de volledige eerste pagina van Google in bezit nemen voor uw bedrijfsnaam als zoekterm. Daarnaast krijgt u hoge kwaliteit backlinks van authority sites en die authoriteit wordt doorgespeeld naar uw site. Wanneer u voor uw bedrijf alle web properties op de belangrijke social media kanalen en web 2.0 sites heeft geclaimd weet u zeker dat niemand anders er mee aan de haal gaat. Zo wilt u uiteraard het Twitter, Facebook en Linkedin account met uw bedrijfsnaam of merknaam hebben geclaimd. Maar heeft u ook al gedacht aan accounts van bijvoorbeeld Gmail, Pinterest, Instagram, WordPress.com, Tumblr.com, Google+, Rebelmouse.com, Youtube en Flickr? Het zou toch eeuwig zonde zijn wanneer iemand anders er met uw bedrijfsnaam vandoor gaat? Wij kunnen deze properties voor u claimen door deze aan te maken met een door u aangeleverd email adres waar wij tijdelijk toegang tot hebben totdat de accounts zijn goedgekeurd. Wij zullen alle login details aanleveren in een excel overzicht zodat u dit altijd snel kunt opzoeken indien nodig. Door ons de accounts voor u te laten claimen zorgt u ervoor dat u in het bezit van van deze account en niemand u voor is en moet gaan onderhandelen met deze persoon.

Voordelen Claimen Social Media Accounts

Naast het voordeel dat anderen zich niet kunnen voordoen als uw bedrijf kunt u via deze kanalen 1 of meerdere authority backlinks plaatsen naar uw site die volledig 100% White Hat zijn en dus zonder risico´s op sancties van Google. Door de pagina´s daarnaast te optimaliseren met een stuk goede unieke tekst zullen deze web properties in de zoekresultaten verschijnen wanneer men zoekt op uw bedrijfsnaam. Dit is erg interessant voor bedrijven en websites die concurrenten hebben met naam of domeinnaam die erg lijkt op hun eigen naam. Wanneer men namelijk gaat zoeken op die namen dan is er een grote kans dat die web properties op de eerste pagina van Google verschijnen waardoor u de meeste traffic kunt genereren op de “brand” zoekwoorden en zo dus klanten van uw concurrentie kunt afsnoepen.

Ons Aanbod

Om uw “brand name” en accounts veilig te stellen hebben we de “branding pakketten” samengesteld. Dit zijn pakketten met als doel alle accounts veilig te stellen en daarnaast backlinks te genereren van deze autority sites. Uw eigen site zal hierdoor ook hoger in de zoekresultaten komen en de accounts kunnen dus op de eerste pagina komen van Google voor de “brand keywords”.  We zullen de accounts aanvullen met unieke teksten, plaatjes en enkele actuele nieuwsbericht die relevant zijn voor uw branche waardoor de pagina´s er levendiger en aantrekkelijker uitzien. Basis styling van de accounts zit inbegrepen in de prijs van de pakketten middel en groot. Voor gewenste professionele styling zullen we een offerte op maat opstellen. Door de accounts maandelijks aan te vullen met nieuwe content zullen de zoekpositie in de zoekmachine worden verbeterd. U kunt hiervoor de pakketten maandelijks herhalen of met ons een afspraak op maat maken. We zullen dan de bijbehorende x aantal uren hieraan besteden. Uiteraard zult u al enkele accounts hebben op social media en bijvoorbeeld Gmail en Google+. U kunt ons dit van tevoren aangeven zodat we hier niet opnieuw accounts gaan aanmaken voor uw bedrijfsnaam. Wanneer u niet meer weet war u precies accounts heeft aangemaakt dan zullen we dit vanzelf tegenkomen aangezien die accounts dan niet meer te registreren zijn. We zullen u terugkoppelen wanneer we dit tegenkomen zodat u uw wachtwoord weer kunt achterhalen wanneer u het bijbehorende email adres nog weet. Wanneer u het account niet heeft geregistreerd dan zullen we met we een account registreren met een alternatieve “brand name”.
niet-goed-geld-terug-garantie

Bestellen

U kunt hieronder kiezen uit 3 standaard pakketten. Wanneer u speciale wensen heeft zoals professionele styling, het maandelijks bijhouden en aanvullen van de accounts dan kunt u dat aangeven in de bijgeleverde vragenlijst die u vindt op de beveiligde pagina waar u kunt afrekenen. Afrekenen kan met iDeal, Credit Card, Paypal en eenmalige machtiging. Als u nog vragen heeft kunt u stellen via de contact pagina.

  • Branding Pakket

  • Aantal uren
  • Aantal accounts (ongeveer)
  • Aantal woorden unieke tekst (ongeveer)
  • Styling
  • Aantal Backlinks Van High PR Authority Domeinen (ongeveer)
  • Aantal gedeelde nieuwsberichten (ongeveer)
  • Aantal gepubliceerde plaatjes (ongeveer)
  • Oplevertermijn