PayPro

Paypro Biedt Woocommerce iDeal Integratie

PayProPaypro biedt nu ook WooCommerce integratie waardoor je binnen no time iDeal payments kunt integreren en ontvangen op je site. Erg handig als je even snel een webshopje op wilt zetten en geen zin hebt om bijvoorbeeld Sisow of Mollie te integreren.

Hoe snel een Woocommerce webshop met iDeal opzetten?

Verander je WordPress Woocommerce webshop snel en gratis in een professionele internet shop en ontvang betalingen met iDeal in je Paypro account. WooCommerce is efficiënt, robuust en eenvoudig in gebruik. WooCommerce is gratis te downloaden en gebruiken. Er zijn velen goede commerciële (en enkele gratis minder mooie) themes beschikbaar vanaf $39,-. Naast de vele themes zijn er ook handige plugins beschikbaar die je site die extra´s kunnen meegeven die je boven de concurrentie uit doen stijgen.

Hoe PayPro koppelen met WooCommerce?

  1. Download en installeer WordPress
  2. Installeer WooCommerce
  3. Installeer de PayPro plugin

Nu hoef je alleen nog je PayPro ID in te vullen en je kunt iDeal betalingen ontvangen via je webshops. Je webshop bezoekers kunnen dus alle producten vanaf dan afrekenen met iDeal. Een snellere oplossing om iDeal te integreren bestaat er volgens mij niet. Paypro rekent wel kosten voor het gebruik maar die vallen wel mee. Als je echt succesvol begint te worden met je webshop kun je altijd meer tijd erin steken en bijvoorbeeld Sisow integreren om kosten te besparen. De tijd die je nu bespaart kun je weer investeren in het opzetten van een nieuwe webshop, veel succes!

[contextly_auto_sidebar id=”Wkci0r60rbPbUvRWw1E3sUHEyYiVWrZk”]

3 Comments

Comments are closed.