repwarn-price-comparison-table

Reputation Management Service, Brand & Lead Alerts!

repwarn-mobile-app-keyword-triggered-reputation-management-tool Wij verzorgen reputatie management service via brightlocal.com reputation management software. U kunt deze tool bij Bright Local aanschaffen voor slechts $29,- per maand voor 10 alerts of $97,- per maand voor een onbeperkt aantal alerts. De tool speurt alle belangrijke social media sites (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Youtube, Instagram), review sites (TripAdvisor. Yelp en andere review sites via de Google zoekresultaten) en Blogs en Fora af naar de gefilterde automatische zoekopdrachten en waarschuwt wanneer deze worden gevonden.

Na aanschaf van de tool kunnen wij voor u uw account gaan inrichten en optimaliseren. Wij hebben hier ongeveer elke maand 1 uur voor nodig om ervoor te zorgen dat u de meest waardevolle alerts ontvangt in uw inbox of op uw mobiele telefoon via de gratis te downloaden mobiele app.

We zullen uw business analyseren en ervoor zorgen dat wanneer iemand over uw bedrijf of uw naam of de naam van uw medewerkers noemt eventueel in combinatie met andere zoek termen dat u een alert krijgt. De alerts kunnen direct, per dag of per week worden gestuurd naar uw email en/of direct gepusht worden via de mobiele app zodat u (of wij) direct kunnen reageren op “mentions”. Door negatieve zoekwoorden op te geven en met slimme filter instellingen sluiten we zo goed als mogelijk niet relevante alerts uit.

U kunt ons elke maand aangeven van welke alerts u er teveel krijgt en welke te weinig en of u extra alerts ingesteld wilt hebben en door wilt laten optimaliseren. Wij zullen alle belangrijke keywords achterhalen waardoor u meer lead alerts zult ontvangen en alle “mentions” van uw bedrijf, product, merk, bedrijfsadres of zelfs die van uw concurrenten! Zo bent u dus super alert en zult u geen kansen laten liggen om adequaat te kunnen reageren op reviews, klachten en mensen die op zoek zijn naar uw product, dienst of oplossing!

Uitbesteden Reputatie Management

Wij weten als geen ander dat u druk bent met uw bedrijf. Daarom staan wij graag succesvolle ondernemers bij in het optimaliseren van hun online reputatie en bieden wij aan om in naam van u of op onze eigen naam of pseudoniem alert te reageren op berichtgeving dat u aangaat. Van tevoren kunnen we afspreken op welke berichtgeving wij mogen reageren en wanneer we berichtgeving aan u door moeten spelen zodat u zelf als eigenaar kunt reageren op belangrijke berichten. Bedenk goed hoeveel geld u kunt besparen door slechts 1 negatieve berichtgeving om te kunnen zetten in een positief bericht door negatieve reviews adequaat op te lossen en de reviewer daarna te vragen zijn/haar review te wijzigen of aan te vullen. 88% van de potentiële kopers vertrouwd online reviews even veel als persoonlijke aanbevelingen van vrienden en collega´s. Een slechte review kan u dus veel verkopen kosten, laat dit u dus niet overkomen. Zonder alerts komt u er niet of te laat achter dat er negatief over uw product of dienst wordt gepraat online!

Lead Generatie Alerts

Middels het instellen van alerts aangaande mensen die op zoek zijn naar een oplossing die uw bedrijf, product of dienst levert kunnen wij gericht antwoord geven op veelgelezen fora en blog artikelen. Waar mogelijk en zonder spammerig over te komen zullen we trachten een link naar uw site te plaatsen. Op deze manier zullen ook anderen die op zoek zijn naar de oplossing die uw bedrijf biedt meteen kunnen doorklikken naar uw site en tevens hebben dergelijke backlinks een positief effect voor uw zoekmachine rankings. Bedenk goed wat voor u de life-time value is van een klant en hoeveel extra klanten u op deze manier kunt binnenhalen.

Reputatie Management Software Met Mobiele Alerts Bestellen

Bestel uw licentie voor de bright local reputatie management tool hier brightlocal.com. Wanneer u voor de jaarlijkse optie kiest dan krijg u tot $167,- korting en betaald u $997,- per jaar voor de unlimited versie. Ga direct naar de site van bright Local om te bestellen en neem daarna contact met ons op om uw account te laten optimaliseren en ervoor te zorgen dat u overal vindbaar wordt bij relevante topics en er alert gereageerd wordt op zowel positieve als negatieve reviews, mentions en mensen die op zoek zijn naar de oplossing die u biedt. Zo kunt u op en kosten efficiënte manier zich positioneren als autoriteit en grote stappen maken om marktleider te worden binnen uw branche.

repwarn-start-now

De instapprijs van $29,- is dus voor het monitoren van 10 alerts en bij een maandelijks abonnement van $97,- per maand kunt u een onbeperkt aantal keywords ontvangen per mail en/of via de mobiele app. De mobiele applicatie stelt u in staat om nog alerter te reageren op positieve en negatieve berichtgeving middels push notifications.

 

Vergelijk hieronder de prijs van brightlocal.com met concurrerende reputatie management tools:

repwarn-price-comparison-table
Klik op de afbeelding voor een uitvergroting!

Wat is brightlocal.com?

brightlocal.com is een reputation management web based tool waarbij je alerts op je mobiel kunt krijgen via de app en zo adequaat kunt reageren op mentions, klachten, reviews en nieuws dat er wordt geschreven over uw bedrijf, product of merk of van uw concurrenten zodat u ook daarop kunt inspelen en bij bv. Klachten over uw concurrent uw service kunt aanbieden. Tevens is het een geweldige leads generator want u kunt dus keywords invullen die betrekking hebben op mensen die zoeken naar uw product of dienst. Een beetje zoals Google Alerts maar dan veel geavanceerder en met mobiele app waardoor u meteen kunt reageren via uw mobiele telefoon.

Bekijk hieronder de video en laat u overtuigen van de reputation management, lead generation en concurrentie analyse potentie van deze tool: