Retargeting Pakketten

wat-is-retargetingRetargeting is een geweldige manier om een hoog rendement op uw investering te behalen. Doordat er wordt geboden op advertentie ruimte die over is en op de publiekelijke veiling marktplaats wordt aangeboden via “Real Time Bidding” is de prijs die u betaald velen malen lager dan wanneer u direct bij de adverteerder of een adverteerplatform zoals Facebook zou inkopen. De reden hiervoor is duidelijk. Wanneer de advertentieruimte onbenut blijft zal de publisher geen inkomsten krijgen. Door de advertentieruimte op een veilingplatform aan te bieden zal de publisher toch nog inkomsten genereren die anders verloren zou gaan. Target Vision maakt gebruik van een geavanceerd real time bidding platform. Het systeem dat we gebruiken stelt ons in staat om na de gewonnen veiling direct een banner van elk gewenst formaat te plaatsen. Wanneer de campagne maandelijks herhaald wordt kunnen we steeds beter analyseren waar we de laagste kosten per klik krijgen en de hoogste conversie waardes. U gaat dus steeds minder betalen voor beter resultaat!

Retargeting-In-Uw-Online-Marketing-Mix

(Click voor uitvergroting)

Hoe werkt het en wat is retargeting?

De bezoeker komt op uw site en verlaat de site zonder een aankoop te doen. Zonde natuurlijk en we kunnen door uw banner te laten zien trachten de verlatende website bezoeker alsnog te interesseren voor het product dat hij of zij net bekeken heeft. Eventueel biedt u nu een korting, coupon code, schaft de verzendkosten af of geeft een complementerende bonus bij aanschaf product of dienst. U kunt nu alles uit de kast halen om de verlatende webshop bezoeker om te zetten in een betalende klant. Daarnaast kunt u de klant net zo lang blijven volgen op het internet als u wilt, ook op vrijwel alle grote landelijke media en de grote social media sites zoals Facebook en Twitter. U kunt dit net zo lang volhouden als u wilt. Het is natuurlijk de bedoeling om de campagne te fine-tunen en te stoppen met het vertonen van de banner wanneer dit niet meer rendabel is. Zo zullen vooral de eerste 3 x dat de klant de banner ziet het hoogste ROI hebben. Daarnaast kunt u de campagne zoveel uitbreiden dat u een enorme groei spurt kunt maken als bedrijf en uw omzet kunt verveelvoudigen.

Remarketing-campagne

(Click voor uitvergroting)

Kosten Retargeting Campagne

Bij een budget van €1.250,- per maand kunnen we beginnen met optimaliseren en de meest rendabele advertentie posities en advertentie uitingen bepalen. Hiervoor analyseren we de statistieken en passen de campagne hierop aan. Om te kunnen beginnen moet u banners op maat laten maken indien u nog geen bannerset heeft. Het op maat laten maken van een standaard bannerset begint bij €500,- ex. BTW. Zo kunt u ervan uitgaan dat u de eerste maand €1.750,- nodig heeft om van start te kunnen gaan. Hier krijgt u dan minimaal 1 miljoen impressies voor terug van reeds geïnteresseerde bezoekers van uw website die nog geen aankoop hebben gedaan. U zult dus zeer zeker meteen resultaat gaan zien en veel extra verkopen genereren indien uw product of dienst goed converteert. Hoe goed dit resultaat is, is afhankelijk uw aanbieding. Wanneer de  call-to-action sterk is zal de banner aanzetten tot doorklikken en meer verkopen genereren. Een goed vormgegeven bannerset met krachtige boodschap is dus erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw banner op de juiste plaatsen wordt vertoont tegen de laagste kosten per klik. Voor een offerte op maat neemt u contact met ons op. Wilt u gelijk aan de slag dan kunt u hieronder een retargeting pakket bestellen en afrekenen met iDeal. Laat ons dan nog wel even weten of u uw reeds ontwikkelde banners wilt gebruiken of door ons een bannerset wilt laten ontwikkelen.

 • Retargeting Pakket

 • Aantal impressies:
 • Instappakket

 • 1250,-

  Excl. BTW

 • 1.000.000
 • Basispakket

 • 2500,-

  Excl. BTW

 • 2.250.000
 • Pluspakket

 • 5000,-

  Excl. BTW

 • 4.750.000

Hieronder ziet u de workflow die gepaard gaat met een retargeting campagne:

retargeting workflow

U kunt uw banners aanleveren of het ontwerp remarketing banners aan ons uitbesteden.

retargeting-service

(Click voor uitvergroting)

Dienstverleners en webshops die al goede resultaten behalen kunnen met een remarketing campagne hun omzet enorm snel vergroten doordat het bereik vele malen groter wordt en u lagere kosten per klik zult gaan krijgen. In vergelijking tot Adwords kunnen uw online adverteren kosten zo worden verlaagd met 50% en de effectiviteit enorm worden verbeterd. Laat u door ons adviseren of een remarketing campagne voor uw bedrijf of webshop geschikt is.

slider2-1140x430