SEO Scan / SEO Analyse Bestellen

seo scan aanvragen

Uw site is wellicht het belangrijkste medium om nieuwe leads te genereren en uw omzet en naamsbekendheid te vergroten. Het is daarom belangrijk dat u maximaal rendement behaalt uit uw website.

Met onze SEO scan ontvangt u een onafhankelijke en kritische blik op uw huidige on-page en off-page SEO optimalisatie factoren zoals uw huidige web pagina optimalisatie strategie, linkbuilding strategie, gezondheid link profiel en uw conversie optimalisatie strategie. Zo komt u meteen te weten hoe uw website ervoor staat en of u wel de juiste acties onderneemt om maximaal rendement te behalen uit uw website.

Met de SEO quickscan van TargetVision komt u binnen 48 uur te weten hoe goed uw website geoptimaliseerd is  voor de Google zoekmachine. Deze informatie is zeer waardevol want hiermee zetten we de visie neer voor de werkzaamheden die moeten worden verricht om in de top van Google te komen. Wij vragen hier een eenmalig bedrag voor van €297,- ex.BTW. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin wij de strategie hebben uitgezet en zijn hier zo´n 5 uur mee bezig.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de SEO scan dan bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd hoe u hoger in Google kunt komen. Onze SEO Quickscan geeft een zeer goed beeld van de SEO factoren die Google belangrijk acht en beloond met hoge Google rankings. Website eigenaren dienen deze SEO factoren te optimaliseren en strategisch te implementeren op hun site indien zij hoger in Google willen komen. Een top positie in Google voor commerciële zoekwoorden met hoge concurrentie is alleen weggelegd voor webmasters die de SEO strategieën goed weten toe te passen.

De door ons geleverde SEO scan is een uitstekende basis voor de vormgeving van jouw toekomstige zoekmachine optimalisatie strategie! U komt te weten op welke SEO vlakken uw website tekort schiet en wat u wel goed voor elkaar heeft. Begin met de SEO analyse door bovenaan het formulier in te vullen.