Video SEO, Wij Laten Uw Video´s Ranken in Google & Youtube

video-seo-youtube-ranking-serviceHeeft u al een leuke (bedrijfs)video of wilt u een promotie video laten maken en hiermee hoog ranken in Google en Youtube? Dan bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw video geoptimaliseerd is voor de juiste zoekwoorden en met een goed geschreven stuk beschrijvende tekst en gaan er daarna voor zorgen dat uw video echte likes krijgt, volgers op uw Youtube kanaal, reacties in de reacties sectie en meer views van echte gebruikers dus geen automatisch gegenereerde Spam maar door Google verifieerbare gebruikers die de interactie met uw video aangaan vanaf unieke IP adressen en unieke accounts.

Videoproductie, bedrijfsfilm laten maken

Heeft u nog geen video en wilt u een eenvoudige promotie video laten maken met als doel deze te laten ranken in Youtube en met een beetje geluk ook op de eerste pagina in Google voor een belangrijk zoekwoord waarmee u direct bezoekers krijgt naar uw site en hiermee meer verkopen kunt generen. Dan kunt u onze video productie service inzetten. Wij maken van plaatjes die u kunt aanleveren of wij zullen ontwikkelen een mooie presentatie video waarbij wij uw boodschap verwoorden in een mooie maar eenvoudige video presentatie. We kunnen zowel hoge kwaliteit bedrijfspresentatie video´s als eenvoudige en voordelige slideshow video presentaties maken waarbij uw bedrijf goed wordt gepositioneerd en waarmee wij hoog kunnen gaan ranken in Google en op Youtube en zo meer gericht verkeer naar uw site kunnen sturen.

Kosten Video Creatie en Youtube Ranking Service

De kosten die wij rekenen voor het ontwikkelen van een slideshow/animatie video van 1 minuut is slechts €175,- ex.BTW. Het maken van een langere of kortere video is ook mogelijk. De kosten die wij rekenen voor de interacties van unieke Youtube gebruikers (absoluut geen bots, fake accounts of iemand die vanaf zijn pc in meerdere accounts inlogt!) bedragen:

  • Youtube view €0,05 per view
  • Youtube likes €0,10 per like
  • Youtube video kanaal subscribers €0,25 per subscriber
  • Engelstalige Youtube comments €0,25 per reactie
  • Nederlandstalige Youtube comments €0,75 per reactie
Video SEO Bestellen