Website Responsive Laten Maken Vanaf €197,- Eenmalig!

Voorkom Google Mobile Penalty Met Responsive Webdesign!

Komt u website niet door de Google Mobile friendly test? Dan bent u vanaf 21 april waarschijnlijk achteruit gegaan in de rankings voor zoekopdrachten op mobiele apparaten. Voor 21 april maakte dat zoekverkeer gemiddeld gezien meer dan 60% uit van het totale zoekverkeer in Google. Na 21 april is dit percentage per site veel meer gaan verschillen want sinds die tijd zijn websites die niet door de mobiel vriendelijkheid test heen komen minder verkeer gaan binnenhalen uit de Google zoekmachine voor mobiele zoekopdrachten. Websites die wel voorbereid waren zijn toen juist vooruit gegaan in de rankings van Google Mobile Search. Had u niet op tijd uw website responsive laten maken en wilt u het bezoek dat u eerst had weer terug? Dan kunnen wij voor u uw website responsive maken zodat deze er op elk apparaat goed uit komt te zien en uw site de Google mobile test doorstaat. Wanneer Google de mobile filter weer draait zal u uw Google mobiel rankings weer terug krijgen en meer bezoekers gaan uit Google´s zoekmachine voor mobiele apparaten gaan krijgen.

Waarom Site Responsive Laten Maken?

 • Wereldwijd bestaat het gemiddelde Google zoekverkeer voor meer dan 60% zoekverkeer afkomstig van tablets en mobiele telefoons en dat stijgt nog steeds.
 • Naast dat u de Google Mobile update goed doorkomt met een responsive site en u wellicht gaat stijgen voor de Google resultaten voor mobiele zoekdrachten doet u uw website bezoekers een plezier door ze een responsive website voor te schotelen die er dus goed uitziet op hun mobiele apparaat. Uw bounce rate zal een stuk lager worden voor het mobiele website verkeer.
 • Een responsive website kan ervoor zorgen dat uw conversie ratios verbeteren op mobiel en u dus meer omzet maakt via uw website.
Global-Mobile-Use-vs-Desktop-Use

Global Mobile Use vs Desktop Use

Prijzen Responsive Website / Kosten Responsive Webdesign

Wilt u uw website of webshop responsive laten maken? Gemiddeld gezien liggen bij ons de prijzen om een website responsive te maken tussen de €197,- en €700,- ex. BTW. De kosten voor een complete restyling inclusief uw huidige content overzetten naar een WordPress responsive site ligt gemiddeld zo´n 35% hoger.

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die de programmeur moet besteden aan het hercoderen en bij responsive webdesign het overzetten van de inhoud van uw website. De prijs om een simpele html website responsive te laten maken ligt tussen de €197,- en €300,-, een WordPress site tussen de €300,- en €600,- en een Joomla site tussen de €350,- en €700,-. De oplevertermijn ligt tussen de 2 en 3 werkdagen, spoedlevering in 1 dag is mogelijk onder voorbehoud en tegen meerprijs.

Kortingen mogelijk bij meerdere sites. Bij afname van responsive webdesign ontvangt u van ons gratis een ranking rapport voor Google Mobile Search Results voor uw 20 belangrijkste zoekwoorden. Zo kunnen we rapporteren wat het effect is van het responsive maken van uw website voor uw rankings in Google mobiele zoekopdrachten.

Voorbeeld verbetering niet responsive design naar responsive website

Hieronder ziet u 2 screenshots van de verbeteringen die we ook voor u site kunnen realiseren. Er is duidelijk zichtbaar dat de site qua weergave op mobile apparaten enorm is verbeterd. De test is gedaan met MobileTest.me en als voorbeeld resolutie is de schermresolutie van de poplaire iPhone 5 genomen.

Verschil met niet responsive design is dat bij de responsive versie de header goed wordt weergegeven en er niet meer horizontaal hoeft te worden gescrolled. De offerte aanvraag formulier is netjes verwerkt aan de onderkant van de pagina waardoor er een duidelijke call-to-action ontstaat wanneer men de hele sales tekst heeft gelezen. En tevens kan men weer eenvoudig van de Nederlandse naar de Engelse taal switchen.

Niet Responsive

Niet Responsive

Wel Responsive

Wel Responsive

 

Klaar om te bestellen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Responsive Design Bestellen

 

Enkele websites die wij reeds responsive hebben gemaakt (responsive webdesign & redesign niet meegerekend):

 1. SimpleSeo.nl (WordPress Responsive Gemaakt)
 2. Meubelreiniging.info (HTML Responsive Gemaakt)
 3. Daken.nl (Upgrade Joomla Responsive Gemaakt)
 4. Yetsira.nl (Reponsive WordPress Design)
 5. Verborgen-Gebreken.net (.asp responsive gemaakt)

Als u besteld dan wordt uw website straks ook zo weergegeven op mobiele apparaten:

Responsive webdesign zorgt-voor-goede-weergave op alle schermgrootte

Responsive web design zorgt voor goede weergave op alle schermgrootte

Wat is Responsive Webdesign?

 • RWD staat voor Responsive Web Design
 • RWD kan web pagina´s automatisch en afhankelijk van de schermgrootte (of in- en uitzoomen) van het apparaat verkleinen en vergroten waardoor ze er goed uitzien op elk apparaat en schermgrootte.
 • RWD is noodzakelijk om uw website goed op tablets en mobiele apparaten weer te geven en verbeterd de gebruikerservaring, time-on-site en ook uw conversie ratios wanneer de call-to-actions op de juiste plaats staan.
 • Momenteel is gemiddeld meer dan 60% van al het globale website verkeer afkomstig vanaf mobiele apparaten.
 • U riskeert meer dan de helft van uw huidige bezoekersaantallen uit zoekverkeer als uw site niet mobielvriendelijk is!
 • Recente studies hebben aangetoond dat mobiele zoekers een hogere koopintentie hebben, zie ook: http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/2015/03/zanox-hockeystickeffect-bij-mobiele-transacties/index.xml
 • Meer dan 50% van de mobiele zoekers gebruikt hun smartphone om uit te zoeken waar ze iets kunnen kopen. Bij lokale mobiele zoekopdrachten zijn deze getallen nog hoger.
 • 78% van de consumenten die zoeken naar een lokaal bedrijf op hun smartphone gaan uiteindelijk over tot aankoop.
 • Een mobiele site is cruciaal voor websites die worden bezocht “on-the-road” dus als men op weg is, aan het reizen in auto of openbaar vervoer.
 • google-mobile-friendly-labelGoogle introduceerde afgelopen najaar al een ‘mobile-friendly label’ waarmee het aangeeft dat websites mobielvriendelijk zijn; Nederlandse zoekmachinegebruikers krijgen sinds december de woorden ‘voor mobiel’ te zien bij de resultaten. Een mobile friendly indicatie zal zorgen voor een hogere click through rate!
 • Een rode ‘slow-button’ naast de url in de zoekmachine moet de gebruiker waarschuwen vóórdat hij een langzame site bezoekt en wanneer dit bij uw website staat kunt u ervanuit gaan dat uw bounce rate voor mobiele bezoekers een stuk hoger zal zijn en u dus sterk achteruit zult gaan in de mobiele zoekresultaten.

Waarom de voorkeur voor een responsive site boven een mobiele site?

Hieronder een greep uit de voordelen responsive site boven mobiele website en mobiele app:

 1. Uw pagina´s behouden dezelfde URL, uw link waarde blijft daardoor ook behouden op 1 URL. Als u een aparte mobiele site heeft dan moet die geïnstalleerd worden op een subdomein bv: www.m.example.com Deze URL begint dus met “0” backlinks en dus moet u ook hiervoor opnieuw aan linkbuilding doen om de URL hoger in Google mobile te krijgen.
 2. Uw link is eenvoudiger te delen want er is maar 1 vriant en dit voorkomt verwarring en dat uw website er niet goed uit ziet wanneer de verkeerde variant wordt gedeeld.
 3. Mobiele website bezoekers hoeven niet te worden geleid naar de mobiele URL en dus scheelt dit in de laadtijden voor hun.
 4. U hoeft slechts 1 site te onderhouden en dus niet een mobiele website en uw huidige website.
 5. Mobiele websites bevatten over het algemeen weinig tekst en daardoor kan Google weinig tekst indexeren wat zij gebruikt om haar zoekalgoritme te bepalen.

Mobiele Site Oplossingen Vergelijking

Hieronder ziet u een infographic met technische details en het verschil tussen een mobiele site, mobiele app en responsive webdesign.

Mobile-SEO-Infographic-Guide-Searchengineland-com

Bron: Searchengineland.com

Meer informatie vindt u hier:
http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/2015/02/google-gaat-mobielvriendelijkheid-zwaarder-wegen/
http://searchengineland.com/infographic-mobile-seo-tips-217912
http://searchengineland.com/everything-need-know-googles-new-stance-mobile-216870
http://moz.com/blog/9-things-about-googles-mobile-friendly-update
http://www.emerce.nl/achtergrond/maak-appinhoud-vindbaar-google
https://developers.google.com/app-indexing/webmasters/app
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2015/02/finding-more-mobile-friendly-search.html
http://searchengineland.com/much-traffic-will-lose-upcoming-mobile-seo-pocalypse-216564

[contextly_auto_sidebar id=”Nzengotzkd7CG45kwCYPCmgSw9DfTdLR”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *